» Lediga tjänster

Lediga tjänster

Hotellreceptionist  på heltid

Om Hindåsgården Konferens & Spa

Du hittar oss mitt emellan Göteborg och Borås, 10 min från Landvetter flygplats, i en lugn och avkopplande miljö med skog och sjö som närmaste granne.  Vi har det stora hotellets kapacitet med 82 rum (127 bäddar),
7 konferenslokaler och 7 grupprum, och det lilla hotellets värme och hemkänsla. Vi arbetar för att ge våra gäster personlig  service, utsökt mat, värme och hemkänsla.

Tjänsten:

Vår receptionist Jessica byter tjänst på hotellet och vi söker nu en receptionist på heltid  som vill bli en i vårt team.  Du är en glad, positiv person som vill ge det där lilla extra. Lätt för att samarbeta,  är flexibel,  serviceminded , stresstålig och ansvarstagande är några av de kvalifikationerna vi värdesätter.  Du kan hantera svenska och engelska i både tal och skrift då vi har gäster från hela världen. Då vi är belägna på landet är körkort och bil ett krav.

Dina arbetsuppgifter:

Då vi är ett litet team  hjälper vi och stöttar varandra  där behov finns.  I dina arbets-uppgifter ingår bl. a in- och utcheckningar, ta emot bokningar via mail, telefon och onlinebokning. Upprätta rapporter till de olika avdelningarna, bord- och barservering. Ansvara för öppning och stängning.

Arbetslivserfarenhet/Krav:
Hotellreceptionist:1-2 års erfarenhet
Konferensvärd / Konferensvärdinna:1-2 års erfarenhet
körkort och bil

Varaktighet:

Tillsvidare (med 6 månades provanställning)
Heltid (dagtid, kvällstid och ev helgarbete kan förekomma)
Tillträde mitten av augusti 2018

Vi  kommer att ha intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen att skicka in din ansökan med ett foto via e-post: info@hindasgarden.se